Bálint Jaksa / Photographer, Videographer

Szabadúszó fotós-filmes vagyok, sport imádó és plátói építész Budapestről.

Az akciósport fotózásban eltöltött évek után egy baleset miatt új utakat kerestem, ekkor találtam vissza egy gyerekkori álmomhoz, hogy építész legyek. Emiatt kezdtem építészetet fotózni majd később filmezni és azóta élek ebben a világban szenvedélyemnek és alkotok, akár a föld több pontján.

I’m a freelance photographer a sport lover and a platonic architect from Budapest, Hungary.
After many years in action sport photography due to an accident I searched different ways, at that time found myself back in a childhood dream that I wanted to be an architect. That was the reason I started to shoot architectural photography then videography and live for my passion in these world and create, even at different places on earth.

Barbara Monyók / Project manager

Projekt manager, diplomata, gyártásvezető, építészet rajongó, természet járó és aszfaltcsík faló vagyok.

Nemzetközi kapcsolatok szakon diplomáztam, ahonnan a világra való nyitottságom és kíváncsiságom hozom. A tv és reklám iparban töltött évek alatt rengeteget tanultam szervezésből, probléma megoldásból, emberi kapcsolatokról. Ezt a hozzáállásom és tudásom hasznosítom és kamatoztatom Bálint mellett, így nekem minden ügyfél kiemelt és minden projekt egyedi.

I’m a project manager a diplomat a news production manager an architecture fan a hiker and always on the road.
I have a degree in International Relations that’s where my open-mindedness and inquisitiveness comes from. I’ve learned a lot about organizing, problem-solving and human relations during my years in the television and advertising industry. This attitude and knowledge assist my work with Balint thus every client is VIP and every project is unique for me.

Csaba Kriston / Videogarpher

Málna / Talent

Pásztor kutya vagyok, frizbi- és labda rajongó, erdőjáró és biciklihajhász. Célom, hogy mindenhol ott legyek, és a lehetőség szerinti legtöbb simogatást lehalásszam. Ha labdából vagy, te vagy a mindenem, de azért néha melózom is ha egy-egy fotózáson modellt kell álljak vagy üljek.

I’m a shepherd a frisbee and ball fan a hiker and a trek dog. My goal is to represent myself everywhere and get the most petting of it. If you’re made from ball you are my everything. I’m also working as a model of course. No one can sit or lie like me.