Bálint Jaksa / Photographer, Videographer

Szabadúszó fotós-filmes vagyok, sport imádó és plátói építész Budapestről.

Az akciósport fotózásban eltöltött évek után egy baleset miatt új utakat kerestem, ekkor találtam vissza egy gyerekkori álmomhoz, hogy építész legyek. Emiatt kezdtem építészetet fotózni majd később filmezni és azóta élek ebben a világban szenvedélyemnek és alkotok, akár a föld több pontján.

I’m a freelance photographer a sport lover and a platonic architect from Budapest, Hungary.
After many years in action sport photography due to an accident I searched different ways, at that time found myself back in a childhood dream that I wanted to be an architect. That was the reason I started to shoot architectural photography then videography and live for my passion in these world and create, even at different places on earth.

Csaba Kriston / Videogarpher

Málna / Talent

Pásztor kutya vagyok, frizbi- és labda rajongó, erdőjáró és biciklihajhász. Célom, hogy mindenhol ott legyek, és a lehetőség szerinti legtöbb simogatást lehalásszam. Ha labdából vagy, te vagy a mindenem, de azért néha melózom is ha egy-egy fotózáson modellt kell álljak vagy üljek.

I’m a shepherd a frisbee and ball fan a hiker and a trek dog. My goal is to represent myself everywhere and get the most petting of it. If you’re made from ball you are my everything. I’m also working as a model of course. No one can sit or lie like me.